Furnes Jernstøperi AS

| Uthusvegen 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

Aktuelt

MARKEDSAKTIVITET

Furnes Jernstøperi ønsker å holde deg som kunde, oppdatert på våre aktiviteter og utvikling. Dette omfatter blant annet markedsaktiviteter vi deltar på, slik at du kan møte oss, og få nyttig informasjon om våre produkter, produktnyheter og utvikling av virksomheten.

 

BEDRIFTSINFO

Et lite blikk inn i Furnes Jernstøperi, her kan du lese om produksjonen, de ansatte og investeringer som gjøres. Viktig informasjon som for eksempel endringer i åpningstidene finner du også her.

 

PRODUKTINFO

Vår visjon er Absolutt Kvalitet og Furnes Jernstøperi er drevet av nyskapning og innovasjon med en lang tradisjon for kontinuerlig produktforbedring. Vi har en aktiv produktutviklingsavdeling, noe som har resultert i flere patenterte produktløsninger – og det er vi stolte av. Her kan du lese om produktnyheter og de smarte løsningene våre.

 

PROSJEKTREFERANSER

Her presenteres prosjekter som våre produkter anvendes i.

 

FURNES NYTT

Furnes Nytt, er ett elektronisk magasin for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Her vil det bli presentert utfordringer, løsninger og muligheter, samt fag og kompetanse. Furnes Nytt gis ut to ganger i året og er et lite glimt inn hos oss i Furnes Jernstøperi.