Furnes Jernstøperi AS

| Uthusvegen 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

VA-dagene i Midt-Norge
Publisert: onsdag 11. oktober 2023

VA-dagene i Midt-Norge arrangeres 1-2 november 2023, i regi av siv.ing Tobias Dahle, Sintef og Norconsult.
Arrangementet forgår på Scandic Hell, og Furnes Jernstøperi er selvsagt til stede.

Kom gjerne innom oss for en fagprat og en kikk på det vi mener er Nordens mest miljøvennlig produserte gategods. Furnes Jernstøperi har i alle år vært en resirkuleringsbedrift med fokus på bærekraftig produksjon, vi investerer og jobber aktivt mot å øke produktiviteten, senke miljøpåvirkningen og sikre norske arbeidsplasser. Også var vi det første støperiet i Norden med EPD på jernkvalitetene våre. Det er vi stolte av.

I tillegg kan vi vise frem markedets beste toppløsninger, PREMIUM-produktene våre. PREMIUM er toppmodellen vår, med smarte løsninger som integrert slissepakning og gjennomgående spetthull. Tilvalg som farget pakning, ekstra spetthull og ekstra sikring – i tillegg til det store produktspennet, gjør PREMIUM til vår mest allsidige kategori.

Formålet med VA-dagene er å lage en samlingsplass for hele VA-bransjen i Midt-Norge, hvor ulike aktører (kommuner, konsulenter, leverandører og universitet/høgskoler) møtes til konferanse med faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

VA dagene favner bredt og skal være den naturlige møteplassen for både planleggere og driftsoperatører.

Håper vi sees!


Skrevet av: ASK