Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

VA Tour Norge 2020
Publisert: Mandag 17. Feb 2020

For første gang er det fem steder som skal besøkes av Touren, og aldri før har det vært flere utstillere om bord.

Etter to vellykkede turneer i 2018 og 2019 vil trailerne igjen være på veien i mars 2020, fylt med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler. Også denne gangen tilbys et omfattende seminarprogram med aktuelle temaer, og spennende case-studier og praktiske løsninger.

Utviklingsarbeidet med VA Tour Norge fortsetter, og det vil bli satset enda mer på et høyaktuelt og kompetansehevende seminarprogram.

 Bjarne Haugland3– Seminarene har tidligere vært høyt verdsatt og tiltrukket seg en rekke besøkende. Denne gangen konsentrerer vi oss litt ekstra om å tilby et konsist og tidsøkonomisk program. Vi ønsker jo at alle skal få anledning til å besøke alle standene og ta del i det store produktutvalget, sier Bjarne Haugland.

Bjarne Haugland kan love et godt gjennomarbeidet og kvalitetsrikt seminarprogram. Han er daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, og primus motor for konseptet VA Tour Norge.

- VA Tour Norge har vist seg å være en suksess. Vi har fått en fantastisk respons av besøkende som setter stor pris på at vi kommer til dem og gir dem muligheten til å enkelt ta del i alle nyheter og all kunnskap som våre medlemmer kan tilby, fortsetter Bjarne Haugland

Seminarprogrammet er nå klart og kan leses her. Bjarne Haugland er meget fornøyd med programmet og temaet "Smarte løsninger for vannforsyning og overvann".

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er et 20-talls ledende norske leverandører av VA-produkter, deriblant Furnes Jernstøperi AS.

Furnes Jernstøperi AS ønsker besøkende som jobber med VA innenfor kommuner, entreprenørselskaper, grossister og konsulenter med flere, hjertelig velkommen.

 

Turnélista for VA Tour Norge 2020, er som følger:

• Kristiansand, 5. mars, Sørlandets Travpark
• Bergen, 10. mars, Scandic Flesland Airport
• AVLYST | Oslo, 12. mars, X Meeting Point (Hellerudsletta)
• AVLYST | Trondheim, 17. mars, Scandic Lerkendal
• AVLYST | Hamar, 19. mars, Scandic Hamar

Furnes Jernstøperi AS vil være presentert i alle fem byene, så ta kontakt allerede nå hvis du ønsker å avtale ett møte med oss i forbindelse med VA Touren.

Registreringen har åpnet, så registrer din ankomst her.

Om VA Tour Norge:
VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA. Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. VA Tour Norge arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP og messefirmaet BraMässor.

VANO2020 pamelding2