Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

AktueltKarriere
Innkjøper Publisert: Torsdag 29. Apr 2021 Torsdag 29. Apr 2021
Furnes Jernstøperi AS søker etter en strukturert og selvstendig innkjøper til en nyopprettet fast stilling i selskapet. Innkjøp hos Furnes Jernstøperi dekker et bredt spekter av materiell og tjenester, og innkjøper vil få hovedansvaret for materiell og tjenester til egenproduksjon på støperiet på Stange.
Åpen søknad Publisert: Mandag 7. Jan 2019 Mandag 7. Jan 2019
Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

 

Furnes Jernstøperi AS er en virksomhet som er lokalisert i Stange kommune i Innlandet fylke og vi er ca. 120 medarbeidere. Bedriften har to heleide datterselskap i Danmark, Randers Jernstøperi AS og Randers Eiendom AS, i tillegg til søsterbedriften Øyhovden Trading AS. Støperigruppen fremstiller alle typer jernstøpegods og er en av Nordens ledende gategodsprodusenter, dette under varemerket   

Selskapet er en del av AVK-gruppen. Med en omsetning på 7,2 mrd, er AVK-gruppen en global markedsleder innen ventiler og hydranter, som er en del av infrastruktur i form av vann-og gassforsyning, avløpsrensing og brannslukking, samt et bredt spekter av industrielle applikasjoner. AVK er familieeid og har hovedkontor i Skovby/Galten i nærheten av Århus. Konsernet består av mer enn 100 produksjons-og salgsselskaper over hele verden og sysselsetter over 4 000 ansatte.

Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

LÆRLINGER (fagfeltene støperi, industrimekaniker, modellsnekker samt automasjon/elektro)

Vi er alltid interessert i drivende dyktige folk. Mener du at du har noe å bidra med på laget?

Send gjerne en åpen søknad på epost til post@furnes-as.no eller ta kontakt på telefon 62 53 83 00.

Lager ivh ehs