Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

AktueltKarriere
Åpen søknad Publisert: Mandag 7. Jan 2019 Mandag 7. Jan 2019
Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.
Produktutvikler Publisert: Onsdag 5. Jun 2019 Onsdag 5. Jun 2019
Vi søker etter en kreativ produktutvikler til vår produktutviklingsavdeling. Avdelingen har i dag 2 ansatte med ansvaret for produktutvikling av både egne – og kunderelaterte produkter.

 

Furnes Jernstøperi AS er en virksomhet som er lokalisert i Stange kommune i Hedmark fylke og vi er ca. 100 medarbeidere. Bedriften har to heleide datterselskap i Danmark, Randers Jernstøperi AS og Randers Eiendom AS. Støperigruppen fremstiller alle typer jernstøpegods og er en av Nordens ledende gategodsprodusenter, dette under varemerket   

Selskapet er en del av Øyhovden Invest AS som også eier Hamjern AS, Øyhovden Trading AS, Containergruppen AS, Munch gruppen i Bergen og Hamjern Eiendom AS. Konsernet omsetter for i størrelsesorden 750 mill og har i underkant av 300 ansatte.

Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

LÆRLINGER (fagfeltene støperi, industrimekaniker, modellsnekker samt automasjon/elektro)

Vi er alltid interessert i drivende dyktige folk. Mener du at du har noe å bidra med på laget?

Send gjerne en åpen søknad på epost til post@furnes-as.no eller ta kontakt på telefon 62 53 83 00.

Lager ivh ehs