Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

AktueltKarriere
Controller lønn/HR/Regnskap Publisert: Onsdag 17. Jun 2020 Onsdag 17. Jun 2020
Vi søker etter en nøyaktig, effektiv og fleksibel Controller til vår økonomiavdeling. Avdelingen består av Økonomisjef, Controller lønn og Regnskapsmedarbeider. Siden vår Controller på lønn går av med pensjon søker vi hennes etterfølger.
Åpen søknad Publisert: Mandag 7. Jan 2019 Mandag 7. Jan 2019
Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

 

Furnes Jernstøperi AS er en virksomhet som er lokalisert i Stange kommune i Innlandet fylke og vi er ca. 120 medarbeidere. Bedriften har to heleide datterselskap i Danmark, Randers Jernstøperi AS og Randers Eiendom AS, i tillegg til søsterbedriften Øyhovden Trading AS. Støperigruppen fremstiller alle typer jernstøpegods og er en av Nordens ledende gategodsprodusenter, dette under varemerket   

Selskapet er en del av AVK-gruppen. Med en omsetning på 7,2 mrd, er AVK-gruppen en global markedsleder innen ventiler og hydranter, som er en del av infrastruktur i form av vann-og gassforsyning, avløpsrensing og brannslukking, samt et bredt spekter av industrielle applikasjoner. AVK er familieeid og har hovedkontor i Skovby/Galten i nærheten av Århus. Konsernet består av mer enn 100 produksjons-og salgsselskaper over hele verden og sysselsetter over 4 000 ansatte.

Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

LÆRLINGER (fagfeltene støperi, industrimekaniker, modellsnekker samt automasjon/elektro)

Vi er alltid interessert i drivende dyktige folk. Mener du at du har noe å bidra med på laget?

Send gjerne en åpen søknad på epost til post@furnes-as.no eller ta kontakt på telefon 62 53 83 00.

Lager ivh ehs