Furnes Jernstøperi AS

| Uthusveien 8, N-2335 Stange, Norway

Tlf: +47 62 53 83 00 | E-post: post@furnes-as.no

Furnes Jernstøperi AS med tiltak mot koronavirus
Publisert: Fredag 13. Mar 2020

Furnes Jernstøperi AS har gjennomført flere tiltak for å hindre spredning av koronavirus. Vi er opptatt av å følge kommunale- og nasjonale helsemyndigheters råd og retningslinjer.

Pr. dags dato kjenner vi ikke til at noen av våre ansatte er smittet, men situasjonen som har oppstått berører de fleste av oss og vi må stå sammen for å redusere eventuelle konsekvenser.

Derimot gjør vi grep internt for å beskytte våre ansatte og for å ta vare på de gode relasjoner vi har til våre kunder. De som har mulighet jobber fra hjemmekontor, men vil være tilgjengelige både på telefon og E-post. Vi vil redusere våre reiseaktiviteter og vil ta kontakt med våre kunder ifht. avtalte møter og arrangementer. Det samme med møter som var planlagt avholdt i våre egne lokaler. Internt har vi iverksatt en rekke tiltak i forhold til hygiene, omgang med kolleger, intern møtevirksomhet og kantine/bespisning.

Det vi kan si i dag er at produksjonen vil gå som normalt fremover, lagerbeholdningen er generelt sett meget solid, samt at ordrekontoret og ekspedisjon vil være bemannet som normalt.

Vi vil komme med ytterligere og oppdatert informasjon hvis det blir vesentlige endringer på dagens situasjon.