Ledige stillinger

Publisert: 30. januar 2018

Da en av våre elektrikere går over i en annen stilling i ett søsterselskap søker vi etter en erstatter til fast ansettelse i vår vedlikeholdsavdeling. Vår nye medarbeider vil være 1 av 2 bedriftselektrikere i avdelingen og inngå som en av totalt 8 personer i vedlikeholdsavdelingen. 

Les mer..
Publisert: 02. februar 2018

Da vår produksjonsplanlegger-/koordinator går over i annen virksomhet søker vi hans erstatter til fast ansettelse i vår produksjonsavdeling. Vår nye medarbeider vil være en nøkkelperson i planlegging av egenproduksjon, samt en viktig medarbeider i kommunikasjonen mellom våre underleverandører og salg/markedsavdelingen.

Les mer..
Publisert: 20. februar 2018

Vi søker etter en dyktig mekaniker/industrimekaniker til vår vedlikeholdsavdeling. Hos Furnes Jernstøperi blir man del av en solid og tilpasningsdyktig produksjonsbedrift med høy ansiennitet og yrkesstolthet. Hovedoppgavene består av planlagt vedlikehold og reparasjoner av bedriftens produksjonsutstyr. Arbeidet vil foregå i en 3-skiftsordning med friuke.

Les mer..
Publisert: 20. september 2018

Vi søker etter en dyktig medarbeider til vår kontrollavdeling. Hos Furnes Jernstøperi blir man del av en solid og tilpasningsdyktig produksjonsbedrift med høy ansiennitet og yrkesstolthet.

Les mer..
Publisert: 04. juni 2014

Furnes Jernstøperi AS er et selskap i kontinuerlig utvikling, og vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere. Vi kan tilby deg en spennende jobb i et unikt arbeidsmiljø. Her får du muligheten til personlig vekst og utvikling i en spennende hverdag.

Les mer..

SALG- OG ORDREKONTOR

Nina_87x115
hanne_87x115
Nina Moen
Ordre- og
salgsmedarbeider
Tlf: +47 62 53 83 00
(Tastevalg 1)
salg@furnes-as.no
Hanne Sæter
Ordre- og
salgsmedarbeider
Tlf: +47 62 53 83 00
(Tastevalg 1)
salg@furnes-as.no

Markedsavdeling